11.01.2018  |  Interior  |  Dekoration

Wik & Walsøe utökar serien Alvespeil

Wik & Walsøe utökar serien Alvespeil.

Den norska designstudion Wik & Walsøe utökar serien Alvespeil med fem nya delar. Alvespeil lanserades första gången år 2014 i koppar och i höst uppdateras den i en handmålad version i silver. Alvespeils nya delar består av skålar, vas, serveringsfat samt en figur i form av en hjort. Djurfiguren och serveringsfatet säljs i en begränsad upplaga. Seriens skålar är gjorda i benporslin och övriga delar i fältspatporslin. Samtliga föremål handmålas i silver vilket gör varje enskild produkt unik.

 www.wik-walsoe.com

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.