28.08.2017  |  Bloom  |  Brukskonst

Aalto-klassiker i ny form

I flera vackra nordiska färger

I höst presenterar Iittala en ny form i Alvar Aaltos omfattande vaskollektion. Nykomlingen är en elegant variant av den höga 220 mm vasen från den befintliga kollektionen, och finns tillgänglig i flera vackra nordiska färger. Den vågliknande formen känns tydligt igen, men i den nya vasen är vågorna något mer stillsamma. Formen bidrar till att ge en levande känsla i hemmet, där blommor och kvistar faller tillrätta på ett naturligt sätt. Men vasen är även vacker och uttrycksfull som den är, utan innehåll.

www.iittala.com

 Tel.: 042 361 100

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.