06.03.2018  |  Interior  |  Design

Alexander Lervik på Kulturhuset

Firar 20 år som designer med retrospektiv jubileumsutställning.

Alexander Lervik firar 20 år som designer under 2018. Detta uppmärksammas bland annat med utställningen ’I huvudet på Alexander Lervik, designer’, som hålls på Kulturhuset i Stockholm. Här visas för första gången föremål från hela Lerviks produktion, sammanlagt över 200 stycken. Objekten är funktionella och ofta surrealistiska, framtagna med ambitionen att förmedla nya upplevelser och intryck. ”Jag älskar innovationer”, säger Lervik själv. Han har under sin karriär samarbetat med flera av Sveriges och världens ledande producenter inom design och formgivning, till exempel Design House Stockholm, finska Adea och italienska Moroso. Utbildad är han på Beckmans Designhögskola. Utställningen ’I huvudet på Alexander Lervik, designer’ har öppet den 6 april till den 17 juni 2018.

- JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.