16.07.2018  |  Dining  |  Design

Arkitektens egen servis

Stelton i samarbete med Norman Foster.

Den brittiske stjärnarkitekten Norman Foster har designat en ny kollektion åt Stelton. Den nya kollektionen förenar en enkel skulptural form med mjuka linjer, som skapar en fin genomarbetad servis för många olika miljöer och sammanhang. Varje enskilt objekt, från vinkaraffer till espressokoppar, uttrycker sin egen specifika funktion och delar samtidigt ett gemensamt språk. Kollektionen består av fat, skål, karaff, vattenglas, vinglas, termosbägare, termosmugg för espresso, mjölkkanna, sockerskål, termos, termos-perkulator, termos-perkulator för te samt vattenkanna. Materialen utgörs av spegelpolerat rostfritt stål, porslin och glas. Finns i butik sedan juni 2018.

www.stelton.com

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.