18.10.2018  |  Interior  |  Belysning

Arkitektlampa för väggen

Frandsen utökar sortimentet med Job Mini.

Job Mini är en av höstens nyheter från Frandsen Retail. Lampan skapades utifrån ett konkret behov av en vägglampa som är diskret och klassisk samt kan monteras utan att ta för mycket plats.

Vägglampan är en klassisk arkitektlampa monterad på en kort svängbar arm. Lampan kan svängas från sida till sida medan själva lampskärmen kan vinklas och ge ett bra, fokuserat arbetsljus precis där man behöver det.

www.frandsenretail.dk

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.