19.05.2020  |  Furniture  |  Design

Bänken Baenk

Mångfunktionell design i rökt ek.

Rökt ek är ett material som har fått fäste på allvar i den nordiska design- och inredningsstilen. Det naturligt mörka trät skapar lugn och kontrast, samt tillför en balanserad stämning. Hos Woud är rökt ek en naturlig del av sortimentet och finns nu i flera av varumärkets produkter, som har designats av danska formgivare, inspirerade av nordiska designtraditioner. Baenk är en multifunktionell bänk med rena minimalistiska linjer, i design av studio Nur. Bänken förenar mjuka linjer med enkelhet och funktionalitet. Med både en hylla och en sits kan Baenk användas på flera olika sätt. Det runda hålet på ena sidan kan användas för till exempel ett paraply eller en växt.

www.woud.dk

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.