15.08.2022  |  Furniture  |  Outdoor

Böjda referenser

Med Novo-bänken från AYTM njuter man av naturen med stil. Placera den på terrassen eller som en dold pärla i trädgården. 

Men sina eleganta kurvor refererar Novo-kollektionen till de danska möbelklassikerna. Den är designad och är designad av den danske formgivaren Rasmus Falkenberg som arbetat med design sedan 2001.

Under tio år var han medgrundare och ägare till företaget design-people som har fått ett tjugotal internationella designpriser. Novo-kollektionen är också vinnare av German Design Award 2021.

www.aytmdesign.com

-HL

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.