01.10.2018  |  Interior  |  Belysning

Bauhaus-inspirerad klassiker

Lyngby utökar Fitting-serien.

Fitting #02 är en stilren, enkel lampa i vitt porslin, med Bauhaus-inspirerad design och Lyngbys välkända räfflor. Formgivare är Philip Bro Ludvigsen, som också står bakom de två andra lamporna i Fitting-serien. Lampan kan användas både som mysbelysning och direktbelysning, beroende på vilken glödlampa man väljer. Den passar bra att hänga på egen hand, men kan även hängas i grupp för ett mer dynamiskt uttryck.

www.lyngbyporcelaen.dk

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.