28.02.2020  |  Business  |  Ledning & drift

Bilburen lågprishandel växer mest

Splittrad utveckling i ny rapport från HUI.

Trots den fysiska handelns utmaningar står sig både externt belägna outletcentrum och stadsdelscentrum med ett noga utvalt utbud nära hemmet hyggligt mot e-handeln. Det visar analysen i rapporten Svenska Köpcentrum 2020 från HUI och Nordic Council of Shopping Centers.

Olika slags köpcentrum har helt olika omsättningsutveckling. Bland vinnarna finns storbutikscentrum och outletcentrum med en omsättningsökning på 7 respektive 4 procent. Även urbana stadsdelscentrum och handelsområden växte med i genomsnitt 3 procent sedan förra året.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.