16.05.2019  |  Business  |  Branschnytt

Björn Lindblad väljs in i Svensk Handels styrelse

En av fyra nya ledamöter efter årets stämma.

Mios VD Björn Lindblad har nyligen valts in i Svensk Handels styrelse. Svensk Handel är en arbetsgivarorganisation som driver frågor för parti-, detalj- och e-handeln, med uppdrag att stärka handelns konkurrenskraft samt verka för ett fritt näringsliv, fri handel och goda näringsvillkor. Under årets stämma valdes fyra nya ledamöter in i styrelsen, som består av representanter för flera av Sveriges ledande företag. Björn Lindblad är en av dessa fyra nyinvalda och samtidigt en av få företagsledare som representerar ett företag med bas utanför Stockholm.

Övriga nya ledamöter i Svensk Handels styrelse efter årsstämman är Lena Herder, sverigechef på Ikea, Filip Ekvall, sverigechef på H&M samt Claes Seldeby, sverigechef på Ahlsell.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.