30.04.2018  |  Bloom  |  Branschnytt

Blomsterlandet till Strängnäs

Ny butik i Solberga handelsplats.

Blomsterlandet har öppnat en ny butik i Strängnäs. Butiken ligger i Solberga handelsplats och har en butiksyta på 1 200 kvadratmeter. Satsningen i Mälardalen är en fortsättning på kedjans nationella expansion där Blomsterlandet både öppnar nya butiker och uppdaterar de befintliga.

– Kunden kommer att mötas av en fantastisk butik med en inspirerande miljö och ett brett utbud av växter och tillbehör. Till våren öppnar vi även vår 1 200 kvadratmeter stora trädgårdsmarknad, full av säsongens växter, säger Anne Saarenketo, butikschef Blomsterlandet Strängnäs.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.