30.04.2018  |  Bloom  |  Branschnytt

Blomsterlandet till Strängnäs

Ny butik i Solberga handelsplats.

Blomsterlandet har öppnat en ny butik i Strängnäs. Butiken ligger i Solberga handelsplats och har en butiksyta på 1 200 kvadratmeter. Satsningen i Mälardalen är en fortsättning på kedjans nationella expansion där Blomsterlandet både öppnar nya butiker och uppdaterar de befintliga.

– Kunden kommer att mötas av en fantastisk butik med en inspirerande miljö och ett brett utbud av växter och tillbehör. Till våren öppnar vi även vår 1 200 kvadratmeter stora trädgårdsmarknad, full av säsongens växter, säger Anne Saarenketo, butikschef Blomsterlandet Strängnäs.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.