03.09.2018  |  Business  |  Branschnytt

C4 byter namn en månad innan öppning

Nytt stort köpcentrum i Kristianstad.

Det nya stora köpcentrumet i Kristianstad kommer kort och gott att heta C4. Fram tills nyligen var namnet C4 Shopping men nu har man valt att ta bort ordet Shopping. Detta har gjorts för att ge ett mer modernt uttryck samt bättre spegla centrumets utbud.

C4 öppnar för besökare och kunder den 20 september. Köpcentrumet har över 90 butiker, ungefär 15 restauranger och caféer samt ett urval av serviceinrättningar, som till exempel vårdcentral och paketutlämning. ” Det ska bli enormt roligt att låta alla engagerade och drivna företagare komma igång med sina verksamheter”, säger Daniel Eklund, centrumchef på C4, som är entusiastisk och optimistisk inför öppningen.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.