14.12.2018  |  Interior  |  Branschnytt

Ceannis fyller 30

Jubileet firas med nytt designsamarbete.

2018 fyllde varumärket Ceannis 30 år. Jubileet firades med ett designsamarbete med Bookbinders Design, en limiterad upplaga av anteckningsböcker präglade med Ceannis signaturmönster Flower Linen. Ceannis grundades i Hong Kong 1988 av formgivaren Ann-Louise Andrén. Sedan 2002 är märket baserat i Stockholm. Sortimentet består av väskor, necessärer och inredningsdetaljer som kuddar och plädar med hög modegrad.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.