Dags att äta ute

Handgjord besticklåda från Different Design

God mat blir ännu godare om den avnjuts utomhus. Den handgjorda besticklådan i trä från Different Design är lika praktisk att ha stående på balkongbordet som för att ta med bestick och kryddor ut till trädgårdsbordet. Different Design designar och tillverkar alla produkter under goda förhållanden på Bali i Indonesien där en av ägarna är bosatt.
”Att vi tar ansvar hela vägen och lever upp till våra egna krav är självklart. Vi har daglig kontakt med tillverkarna, som ofta är små familjeföretag. Det finns inga mellanhänder”, berättar Martin Bengtsson på Different Design.
www.differentdesign.se

Relaterat innehåll

24.04.2025F&H Group A/S

Sponsrad

Shoku - Servera vackert och enkelt

22.04.2025Hippie de Luxe

Sponsrad

Chicago – sofistikerad nostalgi från La Rochère

16.04.2025F&H Group A/S

Sponsrad

Villa Collection Denmark lanserar Shoku: En hyllning till måltiden

15.04.2025F&H Group A/S

Sponsrad

Låt broderierna blomma på bordet

15.04.2025F&H Group A/S

Sponsrad

PORSLINSKLASSIKER PÅ PÅSKBORDET

15.04.2025Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Ny pizzaugn från Witt: PICCOLO 16" – fortfarande liten. Men större.

14.04.2025Designbase.se

Middag med variation, färg och vackra detaljer

09.04.2025aida a/s

Sponsrad

Nordiskt inspirerat påskbord

Håll dig uppdaterad med designbase.se

Få insikt i de senaste produkterna, trenderna och tendenserna, spännande intervjuer, teman, unika jobberbjudanden och spännande evenemang.

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023