03.01.2019  |  Furniture  |  Design

Den mjuka minimalisten

Ferm Living introducerar ännu en produkt, designad av den kinesiske designern Mario Tsai.

Insert Side Table är tillverkat av solid ask och är ett skulpturellt soffbord, där mötet mellan den tunga cylinderbasen och den lätta ovala toppen skapar en lätt och lekande design.

Mario Tsai ser sig själv som en del av en minimalistisk designscen. Men naturligtvis med sin egen beskrivning av hur den ser ut och känns. Han refererar till sitt arbete som "mjuk minimalism":

”Minimalismen gör våra liv enkla och vackra men ibland kan det även bli så kallt och hårt, och jag försöker därför göra min minimalism mjukare och varmare. Jag försöker på olika sätt göra designen mindre hård i sin minimalism – till exempel genom att integrera snälla material eller blanda i några varmare färger", förklarar han.

Insert Side Table mäter höjd 50 centimeter x bredd 49 centimeter x diameter 34 centimeter. Bordet finns i naturlig och svartbetsad ask.

www.fermliving.dk

Stockholm Furniture & Light Fair: B10:15

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.