14.01.2022  |  Furniture  |  Design

Direkt från verkstaden

Moebes tre grundare och formgivare är utbildade möbelsnickare och arkitekter som tillbringar mycket tid i verkstaden på bakgården till kontoret på Amager. Det är dock inte alla idéer som når hela vägen från ritbordet till den färdiga produkten, det är just därför som Moebe nu lanserar ’The Workshop Series’.

Den nya serien är en plats där prototyper ser dagens ljus. Varje prototyp finns bara i max fem exemplar och de numrerade objekten kommer med ett handskrivet certifikat från Anders, Martin och Nick – Moebes formgivare.

Den första serien, The Peg Collection, består av en bänk, en pall och en låg pall. Alla delar är tillverkade i antingen massiv ek eller bok. Samlingen är starten på det nya initiativet och nya prototyper tillkommer löpande. De lanseras på Moebes Instagram och i deras nyhetsbrev.

www.moebe.dk

-HL

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.