17.05.2018  |  Interior  |  Design

Emma von Brömssen firar 10 år

Jubileumsutställning i sommar på Nääs Fabriker.

I sommar sammanfattar Emma von Brömssen sina första tio år som mönsterformgivare i en jubileumsutställning på Nääs Fabriker. Tio mönster lyfts fram i en ny konstfull kontext. Det tionde jubileumsmönstret presenteras på öppningsdagen den 2 juni och kommer att produceras i begränsad upplaga.

– Jag har alltid tilltalats av att rita mönster där bilden inte är så uppenbar vid första ögonkastet. Jubileumskollektionen befäster också detta. Och sen har ju alltid favoritfärgen varit blå, säger Emma om 2018 års mönster.

Jubileumsutställningen invigs lördagen den 2 juni och löper fram till och med den 20 augusti. Under perioden kommer försäljning av den limiterade jubileumskollektionen att ske exklusivt på Nääs Fabriker, utöver i Emma von Brömssens egen webbshop.

www.emmavonbromssen.se

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.