16.01.2019  |  Furniture  |  Design

Ett bord eller en skulptur?

Munk Collective lanserar INVERSE.

Med enkla geometriska former leker INVERSE med plats- och rumsupplevelsen. Bordet skapar ett föränderligt uttryck oavsett var det placeras i rummet och beroende på ur vilken synvinkel det betraktas. Det är designat av Cecilia Xinyu Zhang. Med den trekantiga bordsskivan och en tillhörande ram skapar det en skulpturell och svävande närvaro i rummet.

Inverse-bordet är tillverkat i pulverlackerat stål och finns i färgerna pure ochre, night blue, burnt umber, stone grey samt warm nude. Bordet mäter höjd 46 x bredd 50 x djup 40 centimeter.

www.munkcollective.com

Stockholm Furniture & Light Fair: B01:22

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.