13.07.2022  |  Interior  |  Dekoration

För de bästa minnena

Inredningstrender kommer och går men det finns en trend som alltid består, ett personligt hem. Med Embellish Display inspirerar Nordstjerne till att använda små skatter för att skapa hem med själ. 

Embellish Display är skapad av mangoträ och tillverkas av lokala hantverkare hos Nordstjernes mångåriga lokala partner i Indien. Detaljarbetet visar att kollektionerna är gjorda med kärleksfull omsorg och erfaren finess.

Embellish Display finns i fyra storlekar i färgerna natural och black.

www.nordstjerne.dk

-HL

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.