04.08.2022  |  Interior  |  Textil

Så här års kan både trädgården och terrassen utnyttjas som extra rum. Med kuddar och plädar från Cozy Living är det enkelt att skapa ett välkomnande och personligt hem med mysiga oaser både inne och ute.

Om morgnarna är lite kyliga eller om middagen fortsätter sent på kvällen är det varmt och skönt att sitta ute med en mjuk Mathea ullpläd över axlar eller ben. 

Den vackra, OEKO-TEX-certifierade pläden kommer i en snygg, enfärgad design eller i ett sofistikerat och klassiskt fiskbensmönster, båda med långa, luftiga fransar. Mathea-pläden finns i 19 färger, inklusive de 3 nya säsongsfärgerna Dark Alpaca, Vintage Yellow och Agate/Stream. 

www.cozyliving.dk

-HL

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.