29.03.2018  |  Furniture  |  Branschnytt

För en god natts sömn

Ekens lanserar nytt designkoncept.

Under Stockholm Design Week 2018 presenterade det anrika sängvarumärket Ekens ett nytt designkoncept, som har tagits fram i samarbete med Amsell Berlin Designstudio. Samarbetet har resulterat i två kollektioner med designsängar, som kommer att lanseras till hösten. Inför att sätta igång med själva designarbetet identifierade Amsell Berlin två olika konsumentgrupper. Den ena låter gärna arbete och fritid flyta ihop även i hemmet, medan den andra vill se sovrummet som en fristad från yttre brus. Utifrån dessa kundprofiler utvecklade man sedan en ’modernt nutida säng’ samt en ’traditionellt romantisk säng’. Två serier med tydligt skilda uttryck, men som delar samma starka band till kvalitet och känsla.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.