15.05.2019  |  Bloom  |  Outdoor

För trädgårdens vackra invånare

Fågelholkar från Wildlife Garden i ny storlek.

Hemligheten med att locka till sig sommarens fåglar till trädgården är att se till att de har buskar och blommor som är rika på nektar och samtidigt ger skydd mot väder och vind. Med fågelholkarna från Wildlife Garden är det möjligt för sommarfåglarna att övervintra i din trädgård. Genom att fylla holken med bark är fåglarna skyddade mot elementens krafter. Fågelholken ska placeras på ett skyddat läge nära ett buskage eller nektarrika blommor för att locka till sig fåglarna. Holken kommer nu även i en mindre storlek och kan enkelt monteras på en vägg, ett träd eller träpanel. Den är tillverkad i massivt trä från välskötta skogar och målad med miljövänliga färger. Finns i gult och rött med måtten 155 x 160 x 212 millimeter.

www.wildlifegarden.info

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.