11.09.2018  |  Furniture  |  Design

Förvaring i miniformat

Pythagoras utökas med XS-hylla och ny färg.

Det svenska designvarumärket Maze Interior utökar nu sitt populära hyllsystem Pythagoras med den nya hyllan Pythagoras XS, som är den hittills minsta hyllan i serien. Dessutom lanseras en ny säsongsfärg: Dusty Apricot. Pythagoras skapades ursprungligen av formgivaren Gustav Rosén år 2016 och produceras i Småland. Konsolerna är tillverkade helt i återvunnen metall samt är pulverlackade för minsta möjliga miljöpåverkan. Pythagoras XS finns tillgänglig till försäljning från oktober 2018. Hyllan kommer att säljas som ett set med konsoler och hyllplan i sex olika färg- och materialkombinationer.

www.mazeinterior.se

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.