11.09.2018  |  Furniture  |  Design

Förvaring i miniformat

Pythagoras utökas med XS-hylla och ny färg.

Det svenska designvarumärket Maze Interior utökar nu sitt populära hyllsystem Pythagoras med den nya hyllan Pythagoras XS, som är den hittills minsta hyllan i serien. Dessutom lanseras en ny säsongsfärg: Dusty Apricot. Pythagoras skapades ursprungligen av formgivaren Gustav Rosén år 2016 och produceras i Småland. Konsolerna är tillverkade helt i återvunnen metall samt är pulverlackade för minsta möjliga miljöpåverkan. Pythagoras XS finns tillgänglig till försäljning från oktober 2018. Hyllan kommer att säljas som ett set med konsoler och hyllplan i sex olika färg- och materialkombinationer.

www.mazeinterior.se

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.