26.06.2019  |  Business  |  Brukskonst

Grandpa samarbetar med Paradisverkstaden

Ny keramikkollektion under varumärket Low Key.

Butikskedjan Grandpa har inlett ett samarbete med med öländska keramikstudion Paradisverkstaden för att lansera en ny keramikkollektion. Kollektionen som ligger under det egna varumärket Low Key, består av tretton delar och utgörs av allt från koppar, kannor, skålar, fruktfat och ljusstakar till vaser. Grandpa har tagit fram formen och Paradisverkstaden har gjort glasyr och produktion. Samarbetet lanseras på Formex i augusti och kollektionen kommer att säljas hos Grandpa, Paradisverkstaden samt via utvalda återförsäljare.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.