01.09.2022  |  Interior  |  Accessories

Gyllene ljus

Skultuna presenterar Pipe

Den nya ljuslyktan Pipe är resultatet av det senaste samarbetet mellan designduon Bernadotte & Kylberg och anrika Skultuna. Bernadotte & Kylberg och Skultuna inledde sitt samarbete 2018 vilket resulterade i ljuslyktan Infinity. 

Pipe är i likhet med många av Skultunas ljuslyktor tillverkad i Skultunas ikoniska material som funnits med sedan Karl IX grundade mässingsbruket vid Svartån år 1607. I Pipe förenas form och funktion; den blankpolerade runda formen blir en återspegling av rummets medan mässingen på insidan framhäver det varma ljuset.

www.skultuna.com

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.