16.07.2018  |  Bloom  |  Design

En hängande örtträdgård

Den självvattnande örtkrukan från Eva Solo har kommit för att hänga kvar.

Med hjälp av nylonväggar i bottnen av den översta krukan och en vattenbehållare i den nedersta krukan kan plantan själv suga upp den mängd vatten den behöver. Plantan vattnar med andra ord sig själv.

Den enkla, nordiska örtkrukan är tillverkad i matt stenmaterial med en smart upphängning i skinnsnöre. Den finns i färgerna Nordic grey och Chalk white. Örtkrukan är tillverkad av stenmaterial och plast, med nylonväggar och skinnsnöre.

www.evasolo.com

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.