04.02.2020  |  Furniture  |  Design

Hållbar arbetsplats

Pythagoras utökas med skrivbord.

Det hållbarhetsinriktade möbelföretaget Maze Interior utvidgar nu sitt flexibla hyllsystem Pythagoras från 2016 med ett djupare hyllplan i samma stil, som kan användas som arbetsplats/skrivbord. På undersidan av hyllplanet monteras två metallskenor, vilket möjliggör belastning på 25 kilo. Pythagoras har formgivits av Gustav Rosén. Det nya arbetsbordet kommer i färgerna svart, vit, ek och valnöt.

www.mazeinterior.se

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.