22.05.2023  |  Business  |  Textil

Heimtextil 2024 får nytt segment: mattor

Mässan har optimerat användningen av sina hallar och introducerat det nya produktsegmentet Carpets & Rugs, och med detta väntar sig Heimtextil – mässan för hem- och kontraktstextilier i Frankfurt – mängder av internationella besökare och utställare.

Våra nya initiativ har mötts med stort intresse och positiv feedback från marknaden. Även företag som inte var representerade 2023 erkänner nu Heimtextil 2024 som en viktig affärsplattform.

Carpets & Rugs hittar man i den nya hallen 5.1, och bland de produkter som kommer ställas ut finns heltäckningsmattor, handgjorda och specialtillverkade mattor, maskintillverkade vävda mattor, smutsabsorberande mattor, löparmattor med mera. 

På Heimtextil har man tidigare visat mattor i olika hallar, men i och med det nya segmentet får mattorna sin egen hall 2024, vilket är Heimtextils svar på en ökad efterfrågan från marknaden. Internationella köpare får därmed en optimal, samlad överblick över ett brett urval av exempelvis heltäckningsmattor. Segmentet talar till internationella grossister, specialiserade återförsäljare, byggvaruhus samt heminrednings- och möbelbutiker.

Med mängder av inredning, trender och inspiration är Heimtextil i januari 2024 startskottet för den nya säsongen. 

-PF

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.