22.04.2020  |  Interior  |  Design

Hitta harmonin

Yogainspirerad kollektion av Nina Jobs och Stina Sandwall.

Konvex Pot är en del av Inhale Exhale, ett samarbete mellan formgivarna Nina Jobs och Stina Sandwall samt Designgalleriet, under ledning av Stefan, Trendstefan, Nilsson. Krukorna, liksom resten av kollektionen, har lätt rundade former, som påminner om den harmoniska, pågående rörelsen och andningen vid utövning av yoga. De består av pulverlackerad aluminium och finns i flera olika färger. Kollektionen premiärvisades under Stockholm Design Week.

www.smddesign.se

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.