27.03.2019  |  Interior  |  Outdoor

För trädgårdens fåglar

Miniversioner av idylliska trähus från Wildlife Garden.

Wildlife Gardens kombinerade fågelholkar och fågelbord är som små versioner av svenska trähus med runda ingångshål och sittpinne till fåglarna. Kollektionen är designad i samarbete med ornitologiska experter och resultatet är en handtillverkad produkt framställd i massivt trä och målad med miljövänlig färg. Senaste tillskottet i Multiholk-serien med fågelhus är ljusgrönt med mörkgröna fönsterramar.

2018 beslutade Wildlife Garden att bli en del av WWF Corporate Club och betalar därför årligen en avgift till WWF som går till att stötta naturskyddsprojekt runt om i världen.

www.wildlifegarden.info

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.