28.02.2018  |  Interior  |  Design

IKEA i samarbete med Piet Hein Eek

Vill sammanföra hantverk och serieproduktion.

I samarbete med den holländske designern Piet Hein Eek lanserar IKEA nu kollektionen Industriell, som är baserad på en idé att förena hantverk med serieproduktion. Kollektionen består av naturmaterial, som keramik, glas, lin och trä, där förnyelsebar furu spelar en viktig roll. Produkterna tillverkas medvetet med små variationer och defekter, som ska bidra till att ge dem det ofullkomliga och mänskliga uttryck som kännetecknar hantverksföremål. Industriell finns till försäljning från och med den 6 april 2018.

www.ikea.com

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.