26.05.2022  |  Bloom  |  Design

Inomhusäng

Kong presenterar Jubel

Varför plocka blommor till en vas när man kan återskapa en bit av själva ängen? Den innovativa vasen Jubel är Klongs första designsamarbete med formgivaren Hanna Wendelbo. Jubel, som har ett vändbar insats i rostfritt stål och ett pulverlackerat kärl, är en produkt som tidigare saknats på marknaden, tycker Hanna Wendelbo.

”Tanken med Jubel är att alla ska kunna vara sin egen blomsterkonstnär och florist. Den är ett verktyg som gör det enkelt att skapa vackra blomsterarrangemang”, säger hon.

www.klong.se

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.