16.01.2018  |  Interior  |  Branschnytt

Jotex öppnar dansk webbutik

Expansion i Danmark följer Finland och Norge

Nätbaserade inredningsbutiken Jotex har lanserat en webbutik i Danmark. Lanseringen sker efter lång tids närvaro i Finland och Norge. I sortimentet finns främst egendesignad textil och gardiner, men även möbler och annan inredningsdesign.

Jotex startade som gardinspecialist av Sven-Åke Johansson 1963. 1997 gick företaget helt över från postorder till näthandel och sedan 2009 är Jotex en del av Ellos Group. Företaget har ett 20-tal anställda och är baserat i Borås.

www.jotex.se

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.