05.07.2022  |  Interior  |  Tabletop

Jubileumslansering

Iittala adderar karott till Teema

Iittalas 70-årsjubilerande servis Teema, designad av Kaj Franck 1952, har blivit känd som en nordisk designikon. I början av året introducerades tre nya färger i servisen: vintage blå, vintage brun och linne, inspirerade av kollektionens originalpalett på 1950-talet.

Nu fortsätter firandet med lanseringen av en karott med lock i generöst tilltagen storlek som kan användas i ugn, frys och kyl och kommer i färgerna vit, linne och honung. 

www.iittala.com

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.