27.02.2018  |  Interior  |  Belysning

Konsthantverk lanserar Studio Rosdala

Hantverksmässig retrokollektion i begränsad upplaga.

Studio Rosdala är en kollektion i begränsad upplaga som är framtagen av den hantverksmässiga lamptillverkaren Konsthantverk. Lamporna i kollektionen består av gammalt, ocirkulerat glas, som har funnits i gömmorna på företagets glasbruk i Rosdala i decennier. Glasskärmarna härstammar från perioden 1940-tal till 1970-tal. De kombineras med stativ och hållare i rå mässing, som tillverkas för hand av Konsthantverk själva. Kollektionen görs i små serier om tak- och bordslampor, helt beroende på vilka skärmar som finns tillgängliga. Samtliga modeller kostar 1900 SEK och lamporna kommer endast att säljas direkt från Konsthantverk.

www.konsthantverk.com

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.