31.01.2018  |  Furniture  |  Design

Kroken Bill i nya färger

Maze Interior utvecklar sin klassiker från 2006.

Kroken Bill lanserades 2006 av Louise Hederström för Maze Interior. Ursprungligen fanns den enbart i ett vitt utförande, men numera går den att få i många olika färger. I januari 2018 lanseras den något mindre hängaren Bill XS och den minsta kroken Bill XXS i två nya färger: Pigeon Blue och Terra Brown.

Maze Interior har både uppmärksammats och prisats för sin lokala produktion, användning av återvunna material och sitt starka fokus på hållbarhet. Bill-serien är skapad av återvunnen pulverlackad metalltråd med runda naturfärgade eller mörkbetsade björkknoppar av svensk björk.

www.mazeinterior.se

Stockholm Furniture and Light Fair, A04:22

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.