18.12.2018  |  Interior  |  Branschnytt

Kvadrat öppnar nytt showroom på Södermalm

Inredning i samarbete med Bouroullec Studio.

I november öppnade danska Kvadrat sitt nya showroom på Åsögatan i Stockholm. Showroomets inredning har tagits fram som en del i ett långtgående samarbete med Ronan och Erwan Bouroullec från Bouroullec Studio. Interiören har en industriell känsla, med nakna väggar och golv. I taket är det monterat ett flexibelt upphängningssystem, som kan användas till att presentera Kvadrats textilier samt för andra typer av installationer. Den främre delen av showroomet badar i naturligt ljus från stora fönster ut mot gatan. Lokalen är till en del inredd med specialdesignade möbler från Vitra, som har tillverkats i upcyclat textilmaterial.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.