15.03.2019  |  Interior  |  Textil

Långsiktiga lakan

Shyness utökar med nytt mönster - hållbarhet fortsatt i fokus.

Shyness nya mönster för året heter Night Fly och kommer som sängkläder i färgerna grå, grön, marin och röd. Produkten är OEKO-TEX certifierad och materialet är långfibrig bomullsperkal. Både lakanen och örngotten har en tvåsidig formgivning, med en helmönstrad sida och en sida som är vit (påslakan) respektive har insydda vita effekter och mönsterband (örngott). Shyness arbetar långsiktigt i sitt designtänk, med färre lanseringar och en tanke att gamla och nya kollektioner ska fungera att använda tillsammans.

www.shyness.se

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.