20.05.2019  |  Interior  |  Branschnytt

Lexington Company i samarbete med restaurang Pontonen

Tar The Hamptons till Stockholm över sommaren.

Det svenska inredningsföretaget Lexington Company inleder nu ett samarbete med restaurang Pontonen på Norr Mälarstrand i Stockholm. Restaurangen återöppnade i mitten av maj och samarbetet sträcker sig till och med slutet av augusti. Lexington har varit delaktig i hela utvecklingsprocessen bakom Pontonens nya koncept, gällande både gastronomi och inredning, som är stylad med Lexingtons produkter för att ge restaurangen en touch av den berömda New England-destinationen The Hamptons. På menyn finns bland annat rätter som lobster rolls, New England fried cod och salty rocky road brownie.

Lexingtons grundare och VD, Kristina Lindhe, tillbringar en stor del av sin tid i East Hampton, för både avkoppling och arbete, där hon ständigt finner inspiration för framtida kollektioner och projekt.

Restaurang Pontonen ingår i PDF Brasserie Group som även äger Trattorian, La Cucina och Orangeriet. 

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.