29.03.2019  |  Interior  |  Textil

Mångsidiga textilier från Eurotex

Blir ny producent åt österrikiska David Fussenegger.

Danska Eurotex har fått upphandlingen av produkter från österrikiska David Fussenegger. Det gäller såväl sängkläder för barn som kollektionen av sängkläder för vuxna.

"David Fussenegger arbetar med tre kollektioner: Basic, Kids och Summer”, berättar Marianne Jensen från Eurotex.

I den nya vår- och sommarkollektionen 2019 ses å ena sidan maritima, lekfulla motiv kombinerade med klassiska ränder som skapar en äkta strandstämning. Å andra sidan ses ett ”Urban jungle”-tema som fångar de intensiva tropiska mönstren och mixar dem med lugnare eleganta bladmotiv.

Produkterna är tillverkade i linne och bomull samt den nya flanell-kvaliteten ALBA som är lätt att använda i sommarvärmen.

Handdukar är också en del av kollektionen samt strandväskor.

I Basic 2019 blir färgerna mer intensiva, mörkare och härligt varma: gyllene, ockra och en djup mystisk grön i kombination med röda och blå nyanser och neutrala toner.

Kids 2019-kollektionen innefattar också nya färger och designidéer skapade runt mottot ”mysigt inte kitschigt”. Färgerna guld och brun ses också i barnkollektionen mixat med andra fina nyanser.

2019 är det dessutom fokus på de fyrbenta vännerna, med en stor kollektion med filtar och tillbehör till husdjuren.

www.eurotex.dk

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.