27.06.2022  |  Furniture  |  Design

Möbler med multifunktion

Northern utökar serien Daybe

Northern presenterar två nya möbler i designduon Morten&Jonas kollektion Daybe. Soffan Daybe Sofa får sällskap av Daybe Daybed och Daybe Dining Sofa. Tanken är att skapa multifunktionella möbler som kan möta föränderliga behov hos användaren.

”När vi designar nya möbler börjar vi alltid med att ta reda på och förstå behoven hos de människor som ska använda dem. Northern vill inte bidra till kortlivade trender, vi vill skapa tidlösa produkter som är byggda för att hålla. Det är kärnan i bra och tidlös design”, säger formgivaren Morten Skjærpe Knarrum.

www.northern.no

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.