07.02.2019  |  Interior  |  Design

Mönster uppåt väggarna

Littlephant lanserar sin första tapetkollektion.

Svenska Littlephants passion för mönster kommer till fint uttryck i företagets första tapetkollektion som presenterades sent i höstas. Mönsterbilderna i de 11 tapeterna känns igen från befintliga textilier och andra produkter. Kollektionen är framtagen i samarbete med Ulricehamns Tapetfabrik, tidigare Sandberg Wallpaper, som tagits över av två tidigare anställda tillsammans med en extern ägare.

www.littlephant.com

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.