24.01.2019  |  Interior  |  Design

Magiska speglar från Magis

Magis lanserar ny serie speglar designade av franska Inga Sempé.

Spelens design har inspirerats av antika spel från det gamla Venedig. Serien har döpts till Vitrail, som betyder "färgat glas" eller "glasmåleri", vilket avspeglas i designen, som kombinerar klara och färgade spegelglas.

Vitrail-speglarna finns i fyra olika modeller, som både kan hängas horisontalt och vertikalt. Serien består av en liten fyrkantig modell, en stor rektangulär modell och en ovalformad. Dessa tre modeller har ett klart spegelglas centrerat i mitten och två kontrastfärgade spegelglas runt om. En fjärde modell är rund och indelad i fem ränder med olikfärgat glas. Den här modellen finns i två olika versioner. Den runda Vitrail-spegeln kan hängas upp på olika sätt så att ränderna antingen löper horisontalt, vertikalt eller diagonalt. Alla fyra modeller kommer med en grön eller ljusgrå ram i gummi.
Totalt finns Vitrail-serien i åtta olika varianter. 

www.roomstore.dk / www.magisdesign.com

Stockholm Furniture & Light Fair: B08:15, B10:01, B10:10

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.