31.10.2018  |  Interior  |  Branschnytt

Med ljuset i centrum

Stilrena rumsavdelare för privat och offentlig miljö.

Det svenska designvarumärket Vallonia lanserades 2016 och specialiserar sig på specialformgivna rumsavdelare i glas och stål. Företaget riktar sig både till privatpersoner och offentlig miljö, som till exempel kontor och butiker. Nu breddar Vallonia sitt sortiment med kollektionen Lumière, som består av inomhusfönster, badrumslösningar samt fristående rumsavdelare. Lumière är inspirerad av den optimistiska Belle Époque-perioden och designad för att sätta ljuset i centrum. Till skillnad från Vallonias övriga produkter tillverkas den i standardmått. Vallonias rumsavdelare finns tillgängliga via varumärkets egna kanaler samt hos utvalda återförsäljare.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.