Nordisk design och finsk snabbmat med en twist

Stilren pop up-restaurang under Stockholm Design Week.

EGG och Made by Choice öppnar pop up-restaurang under Stockholm Design Week..

EGG är ett nytt finskt restaurangkoncept, i regi av Michelinkrögaren Jouni Toivanen, som vill förnya snabbmatskulturen med hälsosamma och lokalproducerade omeletter. Under Stockholm Design Week öppnar företaget, tillsammans med det prisbelönta designhuset Made By Choice, en pop up-restaurang och showroom på Kornhamnstorg 49 i Gamla Stan. ”En viktig del i konceptet EGG är att genomföra våra idéer gemensamt med andra som delar vår filosofi om hållbarhet, enkelhet och kvalitet. Genom att samarbeta med Made By Choice kan vi erbjuda våra besökare en helhetsupplevelse som lockar både öga och gom”, säger Ossi Paloneva, köksmästare och medgrundare till EGG. Öppettiderna för pop up-restaurangen på Kornhamnstorg är: 5-8 februari, 12-21 (för bransch och press) samt den 9-10 februari, 9-21 (öppet för allmänheten).

-JBE

Relaterat innehåll

20.01.2025F&H Group A/S

Sponsrad

Smak av sommar – ett glas i taget

17.12.2024aida a/s

Sponsrad

LIFE IN COLOUR Confetti utökar serien

17.12.2024aida a/s

Sponsrad

En krämig och vacker nyhet i LIFE IN COLOUR

11.12.2024Designbase.se

Carlsberg går in i dukningen

22.11.2024aida a/s

Sponsrad

Så gör du en servett till rosett

21.11.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Gense ger klassisk design nytt liv för moderna behov

19.11.2024aida a/s

Sponsrad

Confetti-partner inspirerar hela vägen till Sydkorea

14.11.2024Designbase.se

Mumin fyller 80!

Håll dig uppdaterad med designbase.se

Få insikt i de senaste produkterna, trenderna och tendenserna, spännande intervjuer, teman, unika jobberbjudanden och spännande evenemang.

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023