Nordisk design och finsk snabbmat med en twist

Stilren pop up-restaurang under Stockholm Design Week.

EGG och Made by Choice öppnar pop up-restaurang under Stockholm Design Week..

EGG är ett nytt finskt restaurangkoncept, i regi av Michelinkrögaren Jouni Toivanen, som vill förnya snabbmatskulturen med hälsosamma och lokalproducerade omeletter. Under Stockholm Design Week öppnar företaget, tillsammans med det prisbelönta designhuset Made By Choice, en pop up-restaurang och showroom på Kornhamnstorg 49 i Gamla Stan. ”En viktig del i konceptet EGG är att genomföra våra idéer gemensamt med andra som delar vår filosofi om hållbarhet, enkelhet och kvalitet. Genom att samarbeta med Made By Choice kan vi erbjuda våra besökare en helhetsupplevelse som lockar både öga och gom”, säger Ossi Paloneva, köksmästare och medgrundare till EGG. Öppettiderna för pop up-restaurangen på Kornhamnstorg är: 5-8 februari, 12-21 (för bransch och press) samt den 9-10 februari, 9-21 (öppet för allmänheten).

-JBE

Relaterat innehåll

19.11.2024Designbase.se

Carpets & Rugs växer

19.11.2024Designbase.se

Paula Gerbase utsedd till kreativ direktör hos Georg Jensen

19.11.2024aida a/s

Sponsrad

Confetti-partner inspirerar hela vägen till Sydkorea

14.11.2024Designbase.se

Mumin fyller 80!

16.10.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

Nej tack till PFAS i dricksvattnet

09.10.2024Designbase.se

En resa mot en högre grad av hållbarhet

06.08.2024Designbase.se

Kay Bojesens design för bordet får nytt liv

23.07.2024Designbase.se

Tivoli och Kay Bojesen i ett nytt samarbete

Håll dig uppdaterad med designbase.se

Få insikt i de senaste produkterna, trenderna och tendenserna, spännande intervjuer, teman, unika jobberbjudanden och spännande evenemang.

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023