26.01.2018  |  Dining  |  Utrustning

Klockan klämtar för...

Flasköppnare i design av Studio Dejawu.

Normann Copenhagens senaste produkt Bell Opener är designad av Studio Dejawu. Men är den en öppnare med en klocka eller en klocka med en öppnare? Du bestämmer själv. Och huruvida klockan ringer för nästa omgång eller för den sista omgången är också upp till dig. Bakom den humoristiska designen ligger en idé om att skapa en produkt som är funktionell men också blir ett samtalsämne och en källa till lek. Qian Jiang från Studio Dejawu vann tidigare i år designpriset Formex Nova på designmässan Formex i Stockholm och säger själv om produkten: ”Världen är uppdelad mellan de som kan dricka mycket och de som somnar efter första omgången – nu vet mina vänner hur de skall hålla mig vaken”. Öppnaren finns i färgerna matt guld och metallisk svart.

www.normann-copenhagen.com

 -SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.