19.01.2018  |  Interior  |  Design

Nyheter i glas

Till hösten lanserar Kähler nya designs för Omaggio-serien av munblåst glas, samt en helt ny nyans till en existerande modell. Det färgade glaset med de smala, graverade linjerna skapar en opretentiös kontrast i samspel med klassisk design i keramik, och tillför en lätthet till inredningen.

Bland höstens nyheter ingår en mindre vas, en lykta med ett öra av kärnläder och en djup skål, som finns tillgänglig i färgerna stålblå, klar och blomma, samt en ny dammgrön färg som även introduceras till existerande glasmodeller.

www.kahlerdesign.com

Formex: B02:41

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.