05.09.2019  |  Interior  |  Design

Oh no waste

Lübech Living, som alltid har haft fokus på hållbarhet, tar nu steget vidare och presenterar ett nytt no waste-koncept för sitt varumärke Oohh.

Genom att återanvända alla pappersrester från sin primära produktion och internt omvandla detta till nytt papper, minimerar varumärket sitt pappersavfall och transport av avfall. En avfallsmängd som tidigare uppgick till 20 000 kilo papper årligen!

No waste-pappret är perfekt för mönstergravering och kommer därför i serierna Graphic, Mix, Hanoi och Leaf.

www.lubechliving.dk

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.