21.06.2022  |  Business  |  Branschnytt

Pia Sandin är Årets Centrumutvecklare 2022

Tobias Ahlstedt från Västervik och Nils-Petter Nilsson från Växjö finalister

Utmärkelsen Årets Centrumutvecklare tilldelas en person som på ett framgångsrikt sätt genomfört en utvecklingsprocess, projekt, en kampanj eller ett arbete inom ramen för centrumutveckling i en stadskärna, handelsplats eller köpcentrum. Årets Centrumutvecklare 2022 är Malmö Citysamverkans VD Pia Sandin.

”Jag är fantastiskt stolt och glad över utmärkelsen. För mig är den resultatet av den djupa samverkan som sker i Malmö City, där alla bidrar till utvecklingsarbetet och driver viktiga frågor för en levande stadskärna”, säger hon.

Juryn för Årets Centrumutvecklare består av fem personer från Sveriges Centrum- och platsutvecklare, Fastighetsägarna och Svenska Stadskärnor.

malmocity.se

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.