20.09.2018  |  Bloom  |  Branschnytt

Plantagen i samarbete med Thomas Sandell

Funktionell kollektion för att inkludera fler växter i hemmet.

Plantagen inleder nu ett samarbete med den väletablerade och prisbelönte arkitekten Tomas Sandell. Kollektionen, Extend your space, består av sju produkter som på ett innovativt sätt kan bidra till att integrera fler växter i hemmet.

Designen är inspirerad av arkitektoniska former och smarta lösningar. Till exempel inkluderar den brickor och amplar med integrerad belysning samt flyttbara brickor som kan förstora bland annat en fönsterbräda eller en bordsskiva.

Bakgrunden till samarbetet är en ökad efterfrågan i samhället på att inreda sina hem med växter. Vilket resulterar i ett behov av större yta och/eller fler platser att placera växterna på.

Delar av den nya kollektionen finns i butik från och med vecka 37. Resterande produkter lanseras i mitten av oktober.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.